O femeie lovita mortal de un tren in Biharia, nu a putut fi identificata. O cunoaste cineva? (VIDEO)
Stiri Bihor

O femeie lovita mortal de un tren in Biharia, nu a putut fi identificata. O cunoaste cineva? (VIDEO)

Polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor – Postul de Poliție T.F Episcopia Bihor vă solicită sprijinul pentru identificarea unei femei care, la 26 iunie a.c., în jurul orei 04.00, pe raza localităţii bihorene Biharia, a fost accidentată mortal de trenul InterRegio 1744 care circulă pe relaţia Baia Mare – Timişoara Nord.

La data producerii accidentului feroviar, femeia cu vârstă cuprinsă între 60 şi 70 de ani, purta cu o bluză de culoare galbenă, pantaloni de culoare închisă şi era încălţată cu o pereche de sandale roz.

SEMNALMENTE: înălţime 1,55 – 1,65 m, ochi albaştri – verzui, păr roşcat(anexăm video)

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie, să apeleze gratuit numărul de telefon 112 sau să ia legătura cu şeful Poliţiei T.F Episcopia Bihor, agent şef de poliţie Bara Georgian, la numărul de telefon 0755/139.401.

Această activitate este desfăşurată în cadrul unui dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.