O femeie din Salacea, cazuta intr-o fantana de 4 metri, a fost scoasa de pompieri si transportata la spital cu policontuzii
Stiri Bihor

O femeie din Salacea, cazuta intr-o fantana de 4 metri, a fost scoasa de pompieri si transportata la spital cu policontuzii

În noaptea de luni spre marți, 02 ianuarie a.c., echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor (ISU Bihor) au fost solicitate, prin Sistemul Unic 112, să intervină în localitatea Otomani, comuna Sălacea, pentru salvarea unei femei, în vârstă de 52 de ani, căzută într-o fântână.

Apelul, care sesiza că o persoană căzuse într-o fântână, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 00.15, moment în care, pentru salvarea victimei, au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai, cu o autospecială de intervenție și echipajul de paramedici.

Ajunse rapid la fața locului, forțele de intervenție au constatat că femeia se afla într-o fântână adâncă de aproximativ patru metri, din care, un metru a fost adâncimea apei. Utilizând scara culisabilă, unul dintre pompieri a coborât în fântână, asigurând victima, care era conștientă și cooperantă, pentru acțiunea de evacuare, după care, cu ajutorul centurilor de siguranță, corzilor de salvare și a altor accesorii specifice, aceasta a fost scoasă la suprafață.

După efectuarea evaluării de specialitate și acordarea îngrijirilor medicale necesare, femeia, care prezenta policontuzii, a fost transportată de echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgențe.

Ne găsiți și pe Google News