O femeie a fost sechestrata si batuta de un cuplu si obligata sa faca sex oral cu un barbat, in Oradea
Stiri Oradea

O femeie a fost sechestrata si batuta de un cuplu si obligata sa faca sex oral cu un barbat, in Oradea

Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea ne informeaza asupra unui caz neobisnuit in Oradea, in care o femeie a fost sechestrata, batuta si obligata sa intretina rapoturi sexuale orale cu un barbat.

In cursul zilei de 04.05.2018, parchetul de pe langa Judecatoria Oradea a sesizat Judecatoria Oradea in vederea luarii masurii arestarii preventive a inculpatilor V.M ( sex feminin ) si Z.M.F ( sex masculin ) , pe o durata de 30 de zile , cercetati pentru infractiunile de lovire sau alte violente, lipsire de libertate in forma continuata si infractiunea de viol.“, se arata in comunicatul Parchetului Oradea.

Astfel femeia (partea vatamata) a fost obligata, dupa ce a fost fortata si amenintata cu bataia si chiar batuta, de cei doi inculpati, sa-i faca sex oral barbatului, un oarecare Z.M.F., atat in masina acestuia, cat si intr-un apartament situat pe malul Crisului din Oradea.

Din actele de urmarire penala efectuate pana in prezent rezulta ca inculpata V.M , in perioda 11.04.2018 -12.04.2018, a exercitat acte de violenta fizica asupra partii vatamate O.A.I  ( atat intr-un apartament, intr-o masina dar si pe malul Crisului Repede ), cauzandu-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un numar de 6-7 zile ingrijiri medicale. Totodata, a tinut victima cu forta intr-un apartament si intr-un autoturism. In perioda amintita ,inculpata V.M, a constrans-o pe partea vatamata sa-i faca sex oral inculpatului Z.M.F“, se mai arata in comunicatul parchetului.

Procurorii au stabilit ca inculpatul Z.M.F. si inculpata V.M, au lipsit-o de libertate pe victima O.A.I si au constrans-o la perversiuni sexuale.

Totodata, procurorii au pornit o actiune penala fata de cei doi inculpati, care au fost retinuti, in prima faza 24 de ore, iar ulterior, in urma propunerii procurorilor, Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei oradea a admis propunerea procurorului si a  dispus arestarea preventiva a inculpatilor V.M si Z.M.F, pe o perioda de 30 de zile, de la 04.05.2018 pana la 02.06.2018.

  “Precizam ca toate aceste activitati reprezinta, conform Codului de procedura penala, etape ale procesului penal care nu pot in nici un fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie“, explica, la final, Parchetul Oradea.

Foto: ilustrativ