O Dacia Logan a fost „mutata” de pe strada Anatole France, pe strada Academiei, de catre Politia Locala.
Stiri Oradea

O Dacia Logan a fost „mutata” de pe strada Anatole France, pe strada Academiei, de catre Politia Locala.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că în cursul zilei de miercuri, 19 iulie 2023, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea, autovehiculul marca Dacia Logan, de culoare gri, fără număr de înmatriculare, considerat a fi fără stăpân conform prevederilor Lg. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale, aflat pe str. Anatole France, nr. 83. 

În prealabil, proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, iar anunțul privind caracteristicile tehnice ale vehiculului și locul unde acesta a fost identificat de către polițiștii locali, a fost publicat într-un cotidian local și pe site-ul instituției: www.oradea.ro.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Ne găsiți și pe Google News