O autocisterna plina cu substante periculoase s-a rasturnat, in urma unui accident pe DN1, in zona localitatii Grosi
Stiri Bihor

O autocisterna plina cu substante periculoase s-a rasturnat, in urma unui accident pe DN1, in zona localitatii Grosi

chilipirul-zilei.ro/

In cursul acestei dimineti, pe DN1, în zona localităţii Groşi, o autocisternă încărcată cu o substanţă periculoasă s-a răsturnat în urma unui accident rutier, blocand complet circulatia.

Se pare ca, substanta pe care o transporta autocisterna este un derivat al toluenului, diizocianat de toluen, substanţă inflamabilă, corozivă si explozivă, ceea ce a facut ca, la fata locului, sa fie prezenta si o echipa CBRN, care a evaluat situatia, pentru a preveni o eventuala explozie sau infestare a zonei cu solutia toxica.

Din informatiile primite de la IPJ Bihor, se pare ca nu au existat victime, iar accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan, autocisterna intrand in coliziune cu o autoutilitara ce transpora haine, ricosand in alveola de pe marginea drumului, unde s-a proptit intr-un gard, in timp ce autoutilitara cu haine s-a rasturnat pe carosabil.

decathlon.ro

Cca. 2 ore circulatia a fost complet blocata, apoi in jurul orei 09:00 circulatia s-a reluat pe un singur fir, iar in prezent se circula pe ambele sensuri, cu restrictie de viteza, in zona accidentului, unde cercetarile continua.

Foto: Info TRAFIC Bihor