O bihoreanca de 22 de ani urmarita international pentru crima facuta in Franta, a fost prinsa de politistii bihoreni
Stiri Bihor

O bihoreanca de 22 de ani urmarita international pentru crima facuta in Franta, a fost prinsa de politistii bihoreni

Urmărită internațional, căutată de autoritățile franceze pentru omor calificat și vătămare corporală, depistată de polițiștii de la urmăriri.

Joi, 10 decembrie a.c., polițiștii Serviciul de Investigații Criminale  – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat o tânără de 22 de ani, din comuna Tinca, urmărită internațional.

Autoritățile franceze au emis pe numele acesteia un Mandat Europene de Arestare, fiind bănuită de comiterea, pe teritoriul Franței, a infracțiunilor de omor calificat și vătămare corporală.

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale  – Compartimentul Urmăriri au prezentat-o pe aceasta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

interlink.ro

Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar vineri, 11 decembrie a.c., acesta va fi prezentată la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile franceze.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News