Numai Hristos – spectacol de teatru-dans pentru Anul Reformei Protestante
Cultura

Numai Hristos – spectacol de teatru-dans pentru Anul Reformei Protestante

Teatrul Szigligeti onorează Anul Reformei Protestante cu spectacolul de teatru-dans al Ansamblului „Duna Művészegyüttes” şi formaţiei „Göncöl Zenekar”, intitulat „Solus Christus (Numai Hristos), în încheierea anului aniversar care marca 500 de ani de la Reformă. Spectacolul ce urmează a fi prezentat în 17 februarie, de la ora 19,  vorbeşte despre valorile mereu actuale ale Reformei Protestante.

Aceasta este, aşadar, ideea centrală a spectacolului nostru de teatru-dans: valorile Reformei nu sunt valori muzeale, ci vii, reale aici şi acum, în prezentul nostru, mereu prezenţi în adâncimile gesturilor noastre, ale cunoştinţei despre lume şi despre noi înşine” – spunea mai înainte regizorul Zsolt Juhász. Pe lângă elemente din folclorul maghiar, în spectacol apar opere de artă reformată, psalmuri şi alte cântece bisericeşti.

Bilete pentru „Solus Christus”, realizat cu sprijinul Ministerului Resurselor Umane din Ungaria, al Asociaţiei „Aranykert” şi al „Reformáció 500”, sunt deja disponibile la casieria Teatrului Szigligeti (deschisă de luni până vineri între orele 14 – 19 sau cu o oră înaintea începerii spectacolelor), respectiv online, la adresa www.biletmaster.ro.

Bilete combinate

interlink.ro

Atenţie! Sunt disponibile bilete combinate pentru spectacolul invitat „Solus Christus”, în 17 februarie de la ora 19, respectiv la „Cercul de cretă caucazian”, în 20 februarie de la ora 19, la parter şi pe balcon, la un preţ promoţional, de 35 de lei.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News