Nu ratati un show incendiar! Monster Truck Motor Show în Oradea, azi de la ora 19:00, in parcarea de la Era Shopping Park.
Evenimente

Nu ratati un show incendiar! Monster Truck Motor Show în Oradea, azi de la ora 19:00, in parcarea de la Era Shopping Park.

Motoare uriașe și trucuri îndrăznețe vor ține oradenii cu sufletul la gură, în cadrul unui spectacol incendiar, care se va lansa azi, in parcarea de la Era Shopping Park, incepand cu ora 19:00.

Monster Truck Motor Show aduce la Oradea binecunoscutele monster truck-uri, celebrele mașini de peste patru tone, pe care le-ati văzut doar în filmele de acțiune americane.

Iubitorii de motorsport si offroad, dar si de monster truck-urile americane, au, incepand cu 31 mai o noua șansa sa vada LIVE celebrele mașini cu roți gigantice pe care le-au văzut doar în filmele de acțiune. „Monștrii” care cântăresc peste 4 tone vor „zbura” peste mai multe mașini, pe care ulterior le vor strivi și vor face și o demonstrație freestyle.

Spectacolele au loc de Vineri până Duminică din data de 31 Mai 2024 pana in data de 09 Iunie 2024.

  • Vineri – Sâmbăta de la ora: 19:00
  • Duminica de la ora: 15:00

Durata unui spectacol este de 1 h si 40 min. Biletele sunt disponibile în orice zi în care are loc spectacolul si pot fi achizitionate de aici: https://extasy.ro/divertisment/monster-truck-oradea 

Un bilet asigură intrarea la un spectacol.

Ne găsiți și pe Google News