Noua Sala Polivalenta din Oradea in linie dreapta. Cum ar putea arata (FOTO)
Stiri Oradea

Noua Sala Polivalenta din Oradea in linie dreapta. Cum ar putea arata (FOTO)

La inceputul acestei saptamani, la sediul Primăriei Municipiului Oradea a avut loc o primă întâlnire a grupului de lucru pentru construcţia noii săli de sport din Oradea.

La această întâlnire au participat reprezentanţi ai consorţiului care a câştigat licitaţia, ai Companiei Naţionale de Investiţii, Primăriei Oradea, Administraţiei Domeniului Public şi SC Termoficare Oradea.

Întrucât proiectanţii firmei care a câştigat licitaţia urmează să treacă la realizarea proiectului tehnic, s-a convenit ceea ce trebuie făcut pentru realizarea studiilor geologice de pe amplasamentul unde ar urma să fie construită sala, soluţia de încălzire a sălii, precum şi alte aspecte care ţin de faza de proiectare. Cei prezenţi vor colabora pentru realizarea şi autorizarea proiectului tehnic al sălii şi al proiectelor privind utilităţile, accesul şi parcările.

Citeste siPiata Obor se muta pentru a lasa locul noii Sali Polivalente din Oradea

Sala de sport Oradea 5000 de locuri

Noua sală de sport polivalentă va avea o capacitate de 5000 locuri, din care 3600 în gradene fixe şi 1400 în gradene retractabile. Finanţarea se va realiza de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi de către Municipiul Oradea, în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public şi social, subprogramul Săli de Sport. Valoarea totală a investiţiei este de 22.126.400 euro, din care  4.030.310 euro este partea din finanţare care revine Municipiului Oradea, restul fiind finanţat de către guvern.

loading...