Nou în Nutriția animalelor de companie
Diverse

Nou în Nutriția animalelor de companie

Cum și de ce apar tendințe pentru anumite tipuri de diete? Ce caracterizează piața furajelor în prezent și la ce să ne așteptăm în viitor? Aceste întrebări se pun în fața tuturor celor care nu sunt indiferenți față de frații noștri mai mici. Fiecare proprietar de animale de companie știe cât de important este să îi ofere animalului său de companie o alimentație de înaltă calitate, sigură și echilibrată. Prin urmare, merită să abordăm alegerea produselor în mod conștient.

Tendința „zero” în industria hranei pentru animale de companie este cererea de îmbunătățire a calității hranei existente. Producătorii au înțeles și au acceptat cererea proprietarilor de animale de companie pentru o alimentație conform principiilor ZOJ și au ajuns la concluzia că o dietă de calitate pentru câini și pisici este cel mai important lucru.

Criteriile eterne, care nu-și pierd niciodată relevanța pentru realizarea celor mai bune produse sunt:

  • calitatea materiilor prime;
  • linie de producție modern echipată;
  • personal bine instruit;
  • formulare bine gândită.

Toate acestea sunt furnizate de producător de hrană pentru animale de companie «Kormotech». Compania este una dintre cele trei companii cu cea mai rapidă creștere din lume. Istoria Kormotech datează din 2003, când tehnologia de producție a furajelor a fost dezvoltată în cooperare cu Pet Food Worldwide Development (SUA), iar primele rații au fost lansate în cooperare cu Pet Food Specialties (Polonia).

Alimente funcționale

Funcționalitatea este cea mai populară tendință în nutriție, care stă la baza dezvoltării noilor diete. Dietele funcționale sunt realizate pentru a preveni bolile la animalele de companie în funcție de caracteristicile corpului lor. De exemplu, un patruped predispus la urolitiază ar trebui să fie hrănit cu o dietă săracă în calciu, fosfor și magneziu. Iar un animal cu tendință la afecțiuni renale necesită o dietă săracă în proteine și cenușă.

Există, de asemenea, specificul rasei, care are nevoie, de asemenea, de o dietă cu o formulă specială. Diferența dintre dietele funcționale și dietele veterinare specializate este că acestea din urmă sunt prescrise de un medic pentru un animal de companie cu o boală în fază acută.

Prezentarea noilor linii de alimentare de la Kormotech

Kormotech și-a prezentat noile game de furaje Optimeal și Club 4 Paws la Zoomark 2023. Acesta este un eveniment important în industria globală a animalelor de companie, care reunește producători, distribuitori, exportatori și comercianți cu amănuntul de top pentru a explora noi produse, a înțelege tendințele pieței și a găsi parteneri.

În cadrul expoziției au fost prezentate:

  • producători din 57 de țări;
  • 27.000 de clienți din 85 de țări;
  • 1.200 de produse inovatoare pentru animalele cu patru picioare.

Optimeal și Club 4 Paws au introdus gamele Optimeal Beauty și Club 4 Paws Selection, cu o selecție bogată de alimente pentru a susține frumusețea și longevitatea animalelor de companie cu patru picioare.

Ne găsiți și pe Google News