Noi restrictii de circulatie in Oradea. Vezi ce strazi vor fi inchise in perioada urmatoare
Stiri Oradea

Noi restrictii de circulatie in Oradea. Vezi ce strazi vor fi inchise in perioada urmatoare

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat azi, 28 ianuarie, la solicitarea constructorului, prelungirea restricțiilor de circulație pe strada Libertății. Este vorba despre tronsonul cuprins între strada Aurel Lazăr și Parcul Traian, unde circulația va fi închisă până în data de 18 februarie, ca urmare a unor lucrări la rețelele termice.

Totodată, comisia a dat aviz pentru instituirea unor restricții de circulație, în perioada 28 ianuarie – 28 februarie, pe anumite tronsoane unde se derulează lucrări în cadrul proiectului „Coridor de mobilitate urbană durabilă în piața Emanuil Gojdu din Oradea – etapa II”. Restricțiile se aplică între strada Cicero și Parcul 1 Decembrie.

Astfel, suplimentar față de restricțiile de circulație existente, se va închide parcarea de lângă Centrul comercial Oradea Plaza (din str. Kogălniceanu), precum și parcarea din fața Administrației Județene a Finanțelor Publice. De asemenea, se închide circulația pe strada Kogălniceanu, pe tronsonul delimitat de str. Constantin Tănase și str. Piaţa Cetății, precum și ieșirea de pe str. Cicero înspre Piața Cetății.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News