Nicolae Ciuca este nou presedinte al PNL.
Politica Stiri Oradea

Nicolae Ciuca este nou presedinte al PNL.

Premierul Romaniei, Nicolae Ciuca a fost ales astazi presedinte al Partidului national Liberal, el fiind si singurul candidat la Congresul Extraordinar al PNL din 10 aprilie.

Nicolae Ciuca a fost votat de un numar de 1020 de participanti dintr-un numar total de 1120 de voturi exprimate, 60 fiind considerate nule.

„Valorile PNL sunt valorile politicii de dreapta care a modernizat România în trecut, o face acum și o va face şi în viitor„, a spus Nicolae Ciuca.

Alaturi de Nicolae Ciuca au ramas si fostii parteneri ai lui Florin Citu, Prim-vice presedintii Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu, Lucian Bode (Ministrul de Interne) si Rares Bogdan.

Ca să câștigăm încrederea electoratului trebuie să ne bazăm pe principiile meritocrației și reprezentativității, pe criterii de competență politică, integritate și profesionalism. Ne dorim să avem organizații și mecanisme de partid funcționale, ședințe cu decizii, lideri cu responsabilități clare și o resursă umană competentă. Consider că doar astfel, Partidul Național Liberal se va moderniza, se poate profesionaliza și se va deschide către societate. Un Partid Național Liberal stabil și puternic înseamnă o Românie stabilă și puternică. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a mai declarat proaspatul presedinte al PNL

 

Ne găsiți și pe Google News