A murit deputatul PSD Bihor Adelina Coste!
Stiri Oradea

A murit deputatul PSD Bihor Adelina Coste!

Deputatul PSD Bihor, Adelina Coste, a incetat din viata, la un spital din Cluj-Napoca, la varsta de 51 de ani, in urma unei boli grave si lungi suferinte.

Deputatul suferea de cancer, iar boala i s-a agravat foarte tare in ultimul timp, multi dintre colegii ei urmand sa se mobilizeze pentru a-i dona sange.

Deputatul Ioan Sorin Roman, a scris pe pagina lui de facebook: “O inima mare a incetat sa mai bata. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Vestea trecerii in lumea celor drepti a scumpei noastre colege si prietene Adelina Coste m-a indurerat profund. Sincere condoleante familiei indurerate!  Dumnezeu s-o odihneasca!

Marina-Adelina COSTE, pe numele ei intreg, a fost aleasa deputat in circumscriptia nr 5 Bihor, in decembrie 2016, din partea PSD. A intrat in politica in 2006, in partidul lui Teodor Stolojan, PLD, iar apoi in PDL, cand a fost s consilier local, mai apoi a fost sefa Cancelariei Prefectului Gavrila Ghilea, ajungand subprefect in 2011. In anul 2012 a fost aleasa consilier pe listele PDL, partid din care si-a dat demisia in 2015, fiind aleasa apoi deputat PSD Bihor pe listele lor, in 2016.

adelina coste psd bihor

 

 

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.