A murit deputatul PSD Bihor Adelina Coste!
Stiri Oradea

A murit deputatul PSD Bihor Adelina Coste!

Deputatul PSD Bihor, Adelina Coste, a incetat din viata, la un spital din Cluj-Napoca, la varsta de 51 de ani, in urma unei boli grave si lungi suferinte.

Deputatul suferea de cancer, iar boala i s-a agravat foarte tare in ultimul timp, multi dintre colegii ei urmand sa se mobilizeze pentru a-i dona sange.

Deputatul Ioan Sorin Roman, a scris pe pagina lui de facebook: „O inima mare a incetat sa mai bata. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Vestea trecerii in lumea celor drepti a scumpei noastre colege si prietene Adelina Coste m-a indurerat profund. Sincere condoleante familiei indurerate!  Dumnezeu s-o odihneasca!

Marina-Adelina COSTE, pe numele ei intreg, a fost aleasa deputat in circumscriptia nr 5 Bihor, in decembrie 2016, din partea PSD. A intrat in politica in 2006, in partidul lui Teodor Stolojan, PLD, iar apoi in PDL, cand a fost s consilier local, mai apoi a fost sefa Cancelariei Prefectului Gavrila Ghilea, ajungand subprefect in 2011. In anul 2012 a fost aleasa consilier pe listele PDL, partid din care si-a dat demisia in 2015, fiind aleasa apoi deputat PSD Bihor pe listele lor, in 2016.

adelina coste psd bihor

 

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News