Modificari la circulatia rutiera in Calea Aradului si podul Dacia din Oradea
Informatii utile

Modificari la circulatia rutiera in Calea Aradului si podul Dacia din Oradea

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat azi, 18 septembrie 2019, la solicitarea SC Abed Nego Com SRL, restricționarea traficului pe Calea Aradului,  în vederea continuării lucrărilor la  prelungirea liniei de tramvai.

Începând de joi, 19 septembrie, timp de 60 zile, circulația rutieră se va devia de pe sensul de mers dinspre centura Oradea spre str. Vlădeasa prin montarea de balize direcționale reflectorizante între banda unu și banda doi pe sensul de mers spre Centura Oradea, cu revenire la circulația pe ambele sensuri după intersecția cu str. Octavian Goga, astfel că în apropierea podului circulația se va desfășura pe o singură bandă pe sens.

Totodată, la solicitarea SC Freyrom SA, SC Prodcons Group SRL, SC Integrated Road Solutions SRL și SC Electro Excel Green Consulting SRL, comisia a aprobat restricționarea traficului pe podul Dacia, prin închiderea benzii 1 și devierea traficului pe banda 2 și pe linia de tramvai pe ambele sensuri de circulație, de luni, 23 septembrie, până la data de 10 noiembrie. Modificarea circulației este necesară pentru executarea lucrărilor la obiectivul de investiții „Soluție inovativă pentru creare undă verde pentru tramvai Pod Dacia – B-dul Magheru Oradea”.

loading...