Misiune de salvare a unei femei în Oradea, pe strada Salcâmilor
Stiri Oradea

Misiune de salvare a unei femei în Oradea, pe strada Salcâmilor

Miercuri, 17 august a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pe strada Salcâmilor din municipiu, unde au salvat o septuagenară aflată într-o situație de urgență, în propria locuință.

          În jurul orei 09.50, o femeie solicita, prin Sistemul Unic 112, intervenția echipajelor specializate pentru salvarea mamei sale, care se afla într-o situație de urgență în propria locuință și la care nu putea ajunge, întrucât uşa de la intrare era închisă.

          Pentru salvarea femeii, în vârstă de 74 de ani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” a mobilizat imediat, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de intervenție și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

          Utilizând scara culisabilă şi accesoriile specifice unor astfel de intervenţii, pompierii militari au descins, prin balcon, în apartamentul situat la etajul 1,  găsind-o pe proprietară, căzută în dormitor, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme medicale. Echipajul SMURD i-a acordat septuagenarei îngrijirile medicale care se impuneau la fața locului, transportând-o ulterior, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

interlink.ro

Foto: ilustrativ

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News