Miruna, a pierdut lupta cu viata! A fost una dintre fetele ranite grav in acidentul de pe DN1
Stiri Oradea

Miruna, a pierdut lupta cu viata! A fost una dintre fetele ranite grav in acidentul de pe DN1

noriel.ro
In cursul dupa amiezii de ieri, Miruna Pirja, una dintre fetele care au fost implicate in gravul accident de circulatie, ce a avut loc la sfarsitul lunii februarie, pe DN1 si in care parintii prietenei, alaturi de care se intorceau de la Cluj, au decedat pe loc, a pierdut lupta cu viata, in Spitalul Judetean din Oradea.

Miruna, o perioadă  a fost tratată la Cluj Napoca, si apoi transferata la Oradea, dar medicii nu au mai reuşit să o salveze.

Miruna si prietena ei, Andra Firez,au fost grav ranite in urma unui accident de circulatie, petrecut pe 25 februarie, pe DN 1, în judetul Cluj, pe raza localitatii Poieni, in care au fost implicate doua masini si un TIR

Starea lor fiind grava, prietenii si familia s-au mobilizat sa doneze sange, cerand ajutorul oradenilor in acest sens. A urmat o mobilizare extraordinara a oradenilor si a celor din Santandrei, pentru salvarea vietii celor doua fete, eleve in clasa a XII-a, la Colegiul Emanuil Gojdu. La centrul de Transfuzie Sanguina Oradea, peste 150 de persoane au donat sange pentru Andrada si Miruna, in urma apelului facut de mai multi colegi si prieteni in spatiul online.

decathlon.ro

Iubitul Mirunei, a scris pe facebook: “Într-un fel sau altul o să te găsesc din nou!

Dumnezeu sa o odihneasca-n pace!