Mircea Bravo a scapat de dosarul penal pentru vatamare din culpa, dupa accidentul din aceasta dimineata din Bihor.
Stiri Bihor

Mircea Bravo a scapat de dosarul penal pentru vatamare din culpa, dupa accidentul din aceasta dimineata din Bihor.

Mircea Bravo a scapat de un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce in urma evaluării medicale a persoanei transportate la spital, evenimentul rutier de la Roșia a fost soluționat ca unul fără victime.

Va reamintim ca Mircea Bravo a fost implicat intr-un accident rutier, azi dimineata, în jurul orei 09.23, in localitatea Rosia din judetul Bihor, pe drumul judetean 764.

La momentul respectiv, din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, transmite IPJ Bihor

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Traficul rutier nu a fost afectat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș au efectuat cercetari la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: inquamphotos.com

Ne găsiți și pe Google News