UPDATE! Minora de 16, din Lugasu de Jos a fost gasita. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.
Stiri Bihor

UPDATE! Minora de 16, din Lugasu de Jos a fost gasita. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

UPDATE 19.01.2020Minora de 16 ani, plecată voluntar de la domiciliu din comuna Lugașu de Jos (caz mediatizat la 18 ianuarie a.c.) a fost găsită în cursul aceleiași seri, în jurul orei 21.20, cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, pe raza acestui județ. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați sâmbătă, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, cu privire la faptul că minora LINGURAR AURICA ADRIANA, de 16 ani, din comuna Lugașu de Jos, sat Lugașu de Sus, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 17 ianuarie 2020, în jurul orei 19.00 şi nu a mai revenit.

  • SEMNALMENTE: aproximativ 1,65 m înălțime, 60 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr brunet cu vârfuri vopsite blond, de lungime medie, prezintă cicatrici în urma unor arsuri, pe față, piept, mâini și picioare.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: Blugi, geacă neagră tip cojoc, cu blană în exterior și ghete negre, cu șiret, îmblănite.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

loading...