Minivacanta in siguranta! Zilnic, peste 100 de patrule de politistii vor activa pe raza judetului
Stiri Bihor

Minivacanta in siguranta! Zilnic, peste 100 de patrule de politistii vor activa pe raza judetului

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie a.c., în medie, zilnic, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, de la structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale, precum și din cadrul altor structuri acționează pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Zilnic, peste 100 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto acţionează pe raza județului Bihor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii bihoreni acționează zilnic, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, precum şi pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru limitarea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiști rutieri și de ordine publică vor acţiona zilnic, pe întreaga reţea de drumuri din județul Bihor, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier. Pentru prevenirea accidentelor de circulație, menținerea unei atitudinii prudente în trafic și în vederea prevenirii excesului de viteză, polițiștii rutieri vor utiliza aparatura radar din dotare, inclusiv dispozitivele TrueCam.

De asemenea, polițiștii de la poliţia transporturi vor asigura măsurile de ordine publică în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată.

Ne găsiți și pe Google News