Ministrul Buse din nou in inspectie pe DN76, Oradea – Deva
Comunicate de presa

Ministrul Buse din nou in inspectie pe DN76, Oradea – Deva

Duminică, 04.12.2016, Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, împreună cu reprezentanţi ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), va efectua o vizită de lucru pe Drumul Național 76 – Deva – Oradea.

In luna septembrie, ministrul a mai efectuat o vizita pe DN76, cu scopul declarat de a urgenta lucrarile in zona. La acea data loturile erau gata intr-un procentaj de 50% – 99%.

Ministrul Buse, declara atunci: „Sunt sectoare din DN 76 unde lucrările se desfăşoară destul de bine şi care vor putea fi finalizate până la sfârşitul acestui an. Dar, sunt şi sectoare unde ritmul de lucru nu este cel satisfăcător pentru a atinge stadiile angajate de către Antreprenori încă din luna ianuarie. Acolo punem presiune pe constructori pentru a urgenta execuţia, astfel încât până la finele anului pe acest drum naţional să se poată circula în condiţii optime. Vreau ca angajamentul pe care ni l-am asumat împreună cu Antreprenorii să fie dus la bun sfârşit.”

Ministrul Transporturilor ne-a obisnuit deja cu prezenta in judetul Bihor, domnia sa fiind un mare sustinator al proiectelor de infrastructura din Oradea si judetul Bihor.

In octombrie Ministrul Buse, a fost prezent la Oradea pentru a semna preluarea studiului de fezabilitate ce are în vedere o şosea de legătură a oraşului Oradea pe 4 benzi cu viitoarea A3, cu profil de autostradă, de aproape 20 km şi a cărei valoare estimată este de peste 158 milioane de euro.

Sprijinul pe care ni-l ofera ministrul tehnocrat este vital pentru continuarea dezvoltarii infrastructurii in Oradea si judetul Bihor.