Miercuri 26 Iunie 2019, între orele 15-17, se va desfășura a sasea editie a proiectului ”Oradea donează o pâine”.
Diverse

Miercuri 26 Iunie 2019, între orele 15-17, se va desfășura a sasea editie a proiectului ”Oradea donează o pâine”.

chilipirul-zilei.ro/
Anunțăm pe această cale, că începând cu această dată, distribuim pâine în mod gratuit în 5 locații: 4 dintre ele fiind fixe obișnuindu-vă cu ele ediție de ediție, respectiv Piața Rogerius, Piața Decebal, Oradea Plaza și Piața Nufărul, iar cea de-a 5 a, mobilă, locația acesteia fiind de această dată Piața Unirii (stația de tramvai).

Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, îi invităm pe toți cei care doresc să ne ajute cu pâine, să vină în punctele noastre de distribuție, în locațiile mai sus amintite. Acestea vor fi donate tuturor celor aflați în nevoie. Mulțumim pe această cale tuturor oamenilor inimoși care își fac întotdeauna timp pentru a-și ajuta semenii. Reamintim faptul că proiectul nostru se referă la două categorii de oameni: cei care din puținul lor vor să ajute donând o pâine și cei care vin efectiv, din necesitate, să ia o pâine. De fiecare dată când putem fi de folos cuiva, inima noastră se umple de bucurie.

Grupul de inițiativă a proiectului este format exclusiv din oameni simpli ai orașului Oradea, uniți doar de buna intenție de a ajuta. Nu suntem un ONG, nu aparținem nici unui cult religios sau coloratură politică și nu suntem sponsorizați de nimeni. Tot ce facem, facem din dragoste pentru oameni, iar prin purtarea noastră încercăm să inspirăm și pe alții.

De asemenea, facem apel pe această cale la orădenii care ne pot furniza informații cu privire la centre sau fundații unde ar fi nevoie de pâine, iar asta pentru că ne-am dori să putem fi de folos la cât mai mulți oameni, în cât mai multe locații.

decathlon.ro

În încheiere, menționăm că pentru o mai bună desfășurare a evenimentului e nevoie de VOLUNTARI, iar dacă până acum nu te-ai putut implica și ți-ai dorit acest lucru, te rugăm să ne contactezi lăsând un mesaj, fie pe adresa noastră de e-mail: oradeadoneazaopaine@yahoo.com , fie pe pagina noastră oficială de Facebook https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/ .