Mercedes furat din Polonia, oprit in Vama Bors
Stiri Bihor

Mercedes furat din Polonia, oprit in Vama Bors

noriel.ro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au identificat și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 14.000 lei, care figura ca fiind căutat de către autorităţile din Polonia.

În data de 12.07.2018, ora 09.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul ucrainean Artur I., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Ucraina, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz pe care erau aplicate numere de inmatriculare lituaniene.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturismul în cauză în urma cărora, polițiștii de frontieră au constatat că acesta figurează ca fiind căutat de autorităţile din Polonia.

decathlon.ro

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că a achiziționat mașina de la un cetățean polonez pe teritoriul Poloniei, plătind suma de 3.000 Euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutată de către autoritățile din Polonia.

Autoturismul, în valoare de 14.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.