Medalii de aur, argint si bronz pentru pompierii bihoreni la Cupa Pompierilor din Romania
Stiri Bihor

Medalii de aur, argint si bronz pentru pompierii bihoreni la Cupa Pompierilor din Romania

Pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe primele locuri la diferite probe sportive în cadrul Campionatului de atletism şi cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România” – etapa finală a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.   

Loc I - Plt. maj. LipaiLa startul competiței, care s-a desfăşurat în municipiul  Pitești, în perioada    09 – 11 mai a.c., au participat  sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor fiind reprezentat de trei subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier major Lipai Bogdan şi plutonier Mălăieş Adrian.

La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reuşit să obțină două medalii de aur, una de argint și două medalii de bronz la mai multe probe sportive. 

Astfel, la Atletism, proba “Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între  35 – 45 ani , Locul I a fost ocupat de plutonier major Lipai Bogdan, care a obţinut medalia de aur și la proba “Alergare 100 metri”.

 

 Tot la “Săritura în lungime”, la categoria – 35 ani, Locul III i – a revenit plutonierului Mălăieş Adrian, acesta obținând de asemenea, medalia de argint la proba “1500 metri”, iar la Cros 4000 metri, la categoria de vârstă între  35 – 45 ani plutonier adjutant Nagy Robert a ocupat cea de-a treia treaptă a  podiumului.