Meci de cupa pentru FC Bihor, maine la Zalau.
FC Bihor

Meci de cupa pentru FC Bihor, maine la Zalau.

FC Bihor va susţine miercuri, 6 decembrie, ultimul joc oficial din acest an, cu începere de la ora 14, în cadrul etapei a 3-a, ultima, din Grupa C a Cupei României, echipa orădeană va juca la Zalău, pe terenul formaţiei locale SCM.

 

Se vor întâlni echipele situate pe locurile 5 şi 6 în această grupă, FC Bihor cu un punct, respectiv SCM Zalău, fără niciun punct, după primele două etape ale grupei.

 

În primele două etape ale grupei, FC Bihor a cedat cu 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a remizat, 1-1, cu Dinamo. De partea cealaltă, SCM Zalău a pierdut cu 1-4 duelul cu Oţelul Galaţi şi mai apoi cu 0-1 jocul cu FC U Craiova.

 

De menţionat însă că cele două echipe care se vor întâlni miercuri la Zalău ocupă primul loc în seriile campionatului Ligii a III-a din care fac parte, FC Bihor – locul 1 în Seria a 8-a, iar SCM Zalău – locul 1 în Seria a 10-a.

 

Ne aşteaptă un meci interesant, cu echipa de pe primul loc din Seria a 10-a. Suntem pregătiţi, ca la fiecare joc, şi mergem cu un singur gând, acela de a obţine victoria. Cunoaştem adversarul, ştim că este o echipă bună, cu un antrenor bihorean bun, dar asta nu trebuie decât să ne motiveze şi mai mult să încercăm să câştigăm, pentru că şi noi suntem pe primul loc în seria noastră. Sigur că nu va fi uşor, pentru că ne aşteaptă, se pare, şi o suprafaţă de joc destul de grea, ceea ce pe noi nu ne avantajează, pentru că nouă ne place să ne facem jocul nostru de posesie. Dar, va trebui să ne adaptăm, astfel încât să ne facem jocul în favoarea noastră şi să obţinem un rezultat bun”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

 

Înaintea confruntării de la Zalău, tehnicianul formaţiei orădene nu se confruntă cu probleme de lot, exceptându-l pe Andrei Gal.

 

Partida SCM Zalău – FC Bihor de miercuri, ora 14, va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube FRF Tv.

 

În altă ordine de idei, joi, de la ora 10, la Stadionul Iuliu Bodola, va avea loc o conferinţă de presă, la care va fi prezent preşedintele clubului FC Bihor şi membrii staff-ului tehnic, în care se va analiza evoluţia echipei orădene din stagiunea de toamnă.

 

Ne găsiți și pe Google News