Masini incendiate din cauza unui scurtcircuit, in Oradea si Uileacu de Cris
Stiri Oradea

Masini incendiate din cauza unui scurtcircuit, in Oradea si Uileacu de Cris

Marți, 21 mai a.c., în jurul orei 16.20, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat pe strada Armatei Române din municipiul Oradea.

Incendiul a fost localizat și lichidat cu operativitate, pompierii împiedicând propagarea acestuia la întregul autovehicul. În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit electric, au ars materialele combustibile din compartimentul motor și computerul de bord al mașinii.

În cursul nopții de marți spre miercuri, 22 mai a.c., în jurul orei 01.10, pompierii Stației Aleșd au fost solicitați să intervină în localitatea Uileacu de Criș, comuna Tileagd, pentru gestionarea unui eveniment similar produs la un autoturism.

La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul era generalizat, flăcările manifestându-se  la întregul autovehicul. Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o și în acest caz, un scurtcircuit electric, s-a soldat cu arderea mașinii.