Marghita | Incendiu violent la o gospodarie de pe strada Vladimirescu din localitate, pagube insemnate
Stiri Bihor

Marghita | Incendiu violent la o gospodarie de pe strada Vladimirescu din localitate, pagube insemnate

În data de 12 mai a.c., la miezul nopții, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu, la o gospodărie situată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Marghita.

La fața locului au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip Abroll și ambulanța SMURD a subunității.

Incendiul, care se manifesta  generalizat și violent la un șopron pe structură de lemn, a fost stins în aproximativ 20 de minute, forțele de intervenție reușind să împiedice propagarea acestuia la alte două construcții din lemn aflate la circa un metru de focare, respectiv la un depozit de cereale de aproximativ 300 de metri pătrați, situat în apropiere.

Ca urmare a evenimentului, generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit,  au ars șopronul din lemn, trei biciclete, din care două electrice (una dintre acestea fiind lăsată peste noapte la încărcat), două scule electrice și un metru cub lemne de foc.

 

Ne găsiți și pe Google News