Maine se inaugureaza noul punct de frontiera cu Ungaria, in dreptul conexiunii autostrazilor A3-M4
Stiri Oradea

Maine se inaugureaza noul punct de frontiera cu Ungaria, in dreptul conexiunii autostrazilor A3-M4

Mâine, 04 septembrie, va avea loc ceremonia de deschidere a punctului de frontieră dintre România și Ungaria Nagykereki-Borș II și de inaugurare a conexiunii de autostradă A3-M4, care se va desfășura pe segmentul corespondent părții ungare, cu participarea ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, și a ministrului transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode.

Ceremonia va avea loc începând cu ora 13.00, ora României, iar în cadrul evenimentului vor susține discursuri reprezentanții ambelor state. Întrebările din partea presei vor putea fi adresate doar în cadrul conferinței de presă susținute de ministrul transportului Lucian Bode, care va avea loc în continuarea evenimentului de inaugurare, începând cu ora 14.30, pe sectorul românesc al autostrăzii.

Pentru a facilita accesul la eveniment, Instituția Prefectului – Județul Bihor pune la dispoziția reprezentanților mass-media un microbuz cu 22 de locuri, care se va deplasa mâine, ora 12.00,  din fața Instituției Prefectului (Parcul Traian nr. 5) până la punctul de frontieră Nagykereki-Borș II, precum și retur, după finalizarea conferinței de presă susținută de ministrul transporturilor.