Mai multe linii de autobuz vor fi deviate intre 1 si 3 iunie, in Oradea
Informatii utile

Mai multe linii de autobuz vor fi deviate intre 1 si 3 iunie, in Oradea

noriel.ro
Avand in vedere ca in P-ţa Unirii se va desfăşura în perioada 1 – 3 Iunie  2018, o serie de evenimente organizate în cadrul Competiţiei Internaţionale “Turul Ciclist al Bihorului”, ediţia a III-a, mai multe linii de autobuz vor fi deviate, in anumite intervale orare
 • 1 Iunie, în intervalele orare 11.45 – 12.10, 16.00 – 17.00,
 • 2 Iunie, în intervalul orar 9.15 – 9.40
 • 3 Iunie în intervalul orar 18.00 – 18.30 ,

liniile de autobuz 12 şi 14 vor fi deviate şi vor avea următorul traseu:

 • Linia 12 se scurtează până la Pc. 1 Decembrie. De la Kaufland Nufărul, până la staţia Emanuil Gojdu, traseul rămâne nemodificat. De la staţia Em. Gojdu va circula pe tronsonul modificat, respectiv: P-ţa 1 Decembrie (se reînfiinţează staţia P-ţa 1Decembrie)-M.Viteazul-Sucevei-Calea Matei Basarab (staţia Coelgiul Economic “Partenie Cosma”)-Sucevei-Horea, iar în continuare traseul rămâne nemodificat până la Kaufland Nufărul.
 • Traseul liniei 14 se modifică, pe sensul de deplasare spre Cimitirul Rulikowski. De la staţia Macon, până la staţia Wiliam Shakespeare, traseul rămâne nemodificat, apoi acesta va continua pe  T.Vladimirescu-B-dul Decebal-Iuliu Maniu (staţii la Centrul Istoric 1, Centrul Istoric 2 şi Biserica Sfantul Nicolae)-Avram Iancu-Calea Armatei Române-Universităţii.

CITESTE SI: Incepe Turul Ciclist al Bihorului 2018, editia a III-a a celei mai mari competitii cicliste din zona

În data de 2 Iunie 2018, în intervalul orar 17.00 – 21.00, vor fi deviate liniile 10, 12, 14, 20, 23, 28 şi 30. Acestea vor  avea următorul traseu:

orange.ro
 • Linia 10 se deviază pe sensul de mers către Velenţa, de la Kaufland Ioşia, pe Calea Aradului-Traian Blajovici-Făgăraşului-Bacăului-Ion Vidu-Mihai Viteazul-P-ţa 1 Decembrie (….urmează traseul normal).
 • Linia 12 se scurtează până la Pc. 1 Decembrie
 • Linia 14 se va devia, pe sensul de mers spre Ioşia, pe str. Bacăului-Ion Vidu-Mihai Viteazul-P-ţa 1 Decembrie (…urmează traseul normal), iar pe sensul de mers spre Universitate se va devia, de pe str. Tudor Vladimirescu, pe B-dul Decebal-Calea Aradului-Traian Blajovici-Islazului-Universităţii.
 • Linia 20 se va devia, pe sensul de mers către Nufărul, de la Auchan, pe Calea Aradului-Traian Blajovici-Făgăraşului-Bacăului-Ion Vidu-Mihai Viteazul-P-ţa 1 Decembrie (….urmează traseul normal).
 • Linia 23 se va devia, pe sensul de mers spre Cantemir, de la Era Shopping Park, pe str.Traian Blajovici-Făgăraşului-Bacăului-Ion Vidu-Horea (….urmează traseul normal).
 •  Linia 28 se va devia, pe sensul de mers spre staţia Emanuil Gojdu, din Calea Aradului (Aeroportul Oradea), pe str.Traian Blajovici-Făgăraşului-Bacăului-Ion Vidu-Mihai Viteazul-P-ţa 1 Decembrie (….urmează traseul normal).
 •  Linia 30 se va devia, pe sensul de mers către cartierul Rogerius, de la Leroy Merlin, pe str. Universităţii-Bacăului-Ion Vidu- Mihai Viteazul-P-ţa 1 Decembrie (….urmează traseul normal).