Lucrarile de modernizare a strazii Eugen Potoran din cartierul Grigorescu din Oradea se apropie de final
Stiri Oradea

Lucrarile de modernizare a strazii Eugen Potoran din cartierul Grigorescu din Oradea se apropie de final

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Oradea. Pe strada Eugen Potoran din cartierul Grigorescu, constructorul a turnat zilele acestea stratul de legătură (binder), urmând ca săptămâna viitoare să se aștearnă ultimul strat, cel de uzură, să fie finalizate trotuarele și să se ridice la cotă capacele de canal. Mai apoi se vor executa marcajele și vor fi montate indicatoarele rutiere.

Până la finalul lunii mai, locuitorii de pe această stradă vor beneficia de o infrastructură rutieră modernizată.

În ceea ce privește colectarea apelor pluviale, aceasta se va face prin gurile de scurgere proiectate la marginea carosabilului.

În această perioadă se lucrează concomitent pe mai multe străzi. Ne dorim să le redăm publicului, într-un timp cât mai scurt, asfaltate și modernizate. Suntem preocupați, în permanență, de îmbunătățirea infrastructurii rutiere, astfel că vrem ca până la finalul acestui an să dăm în folosință cât mai multe străzi din Oradea. Le mulțumim încă o dată locuitorilor că dau dovadă de înțelegere pe perioada desfășurării lucrărilor”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Și pe strada Virgil Maxim din cartierul Tineretului, care are aproximativ 325 de metri și o lățime de 6 metri, constructorul a finalizat trotuarele și stratul de legătură, urmează ridicarea la cotă a căminelor și așternerea stratului de uzură, lucrări care vor avea loc săptămâna viitoare, dacă condițiile meteo vor fi favorabile.

Ne găsiți și pe Google News