Lucrări de deratizare în Oradea, în perioada 2-6 noiembrie 2020
Stiri Oradea

Lucrări de deratizare în Oradea, în perioada 2-6 noiembrie 2020

Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii orașului că, în perioada 02.11.2020-06.11.2020, se execută activitatea de „Deratizare zone publice și spații verzi din Municipiul Oradea” (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Sălbatec și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari).

În zonele tratate, populația va fi avertizată prin fluturași de avertizare „TEREN OTRĂVIT” care vor fi amplasați la vedere. Se va folosi produsul VARAT PASTA, având ca substanța activă Brodifacoum, produs raticid gata de folosire sub formă de pastă proaspătă, avizat pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătății –Comisia Națională a Produselor Biocide.

Momelile vor fi amplasate în stații de intoxicare speciale, care vor conține 40 grame momeală. Atragem atenția asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice și/sau a copiilor care se joacă în parcurile publice. În caz de ingestie accidentală, se solicită imediat sfatul medicului.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va comunica prin presă.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News