Lucian Mindruta, vine sambata 12 mai, la Oradea, in campania nationala „Cif Curata Romania!”
Stiri Oradea

Lucian Mindruta, vine sambata 12 mai, la Oradea, in campania nationala „Cif Curata Romania!”

evomag.ro
Pentru al cincilea an consecutiv, Cif porneste in misiunea de a imbunatati calitatea vietii romanilor, prin campania nationala „Cif Curata Romania”, Oradea fiind dintre cele patru orase alese anul acesta.

Oradenii care doresc sa participe ca voluntari la aceasta actiune de responsabilizare sociala, sunt asteptati, sambata, 12.05., incepand cu ora 11, la pasajul pietonal de pe bulevardul Dacia. Drept rasplata, toti voluntarii vor primi cadouri surpriza si produse Cif gratuit, din partea organizatorilor.

La actiune vor fi prezenti si se vor implica voluntari, castigatorii campaniei, Lucian Mindruta, ambasadorul „Cif Curata Romania” si Iulia Andrei, blogger local care sambata va reprezenta comunitatea oradeana. Scopul intregii campanii este de a curata locuri importante din comunitatile locale, ideea pornind de la studii care au aratat faptul ca oamenii care traiesc in spatii curate si infrumusetate sunt mai fericiti.

„Cif Curata Romania” are loc pentru al cincilea an consecutiv, iar pentru anul acesta, orasele in care se organizeaza actiunile de curatare sunt Iasi, Sinaia, Oradea si Drobeta Turnu Severin. Spatiile propuse pentru a fi infrumusetate sunt importante pentru fiecare comunitate in parte, alese in functie de rolul functional pe care il au: spatii de intalnire pentru diverse grupuri, fantani, esplanada, pasaje pietonale.

decathlon.ro

Lucian Mindruta, ambasadorul „Cif Curata Romania” pentru al doilea an consecutiv, a spus: „Anul acesta ne intoarcem mai multi si mai harnici. Avem mai multa Romanie de scos la lumina, avem alte orase, alte locuri si mai ales, sper sa avem mai multi oameni care ne urmeaza exemplul. Pentru ca nu putem face curat peste tot, dar putem sa-i facem atenti pe oamenii multi care isi doresc o tara mai curata. Hai cu noi sa fim scânteia de la inceput!

Asadar oradenii care doresc sa lucreze cot la cot cu Lucian Mindruta pentru a curata un loc din oras si care vor sa se implice in actiunea de infrumusetare, sunt asteptati, sambata 12 mai, incepand cu ora 11, in pasajul de pe Blvd. Dacia.