Lotus incepe constructia unei terase in locul fostului Budi Bar. Restrictii de circulatie in zona
Stiri Oradea

Lotus incepe constructia unei terase in locul fostului Budi Bar. Restrictii de circulatie in zona

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat, la solicitarea Lotus Center SA, restricționarea accesului pe strada Emilian Mircea Chitul, din capătul dinspre Piața Ferdinand până la intersecția cu strada Malului. Va fi restricționat atât accesul mașinilor, cât și accesul pe pista de biciclete și accesul pietonal. Pietonii vor putea folosi accesul aferent promenadei de pe malul Crișului, de la intersecția cu strada Malului până în Piața Ferdinand.

Circulația va fi închisă pentru o perioadă de patru luni, începând de luni, 21 mai, în vederea organizării șantierului pentru obiectivul ,,Executarea lucrărilor de devieri rețele și construire unitate de alimentație publică cu terasă” pe strada Emilian Chitul (fostul Budi Bar). 

Foto: skyscrapercity.com

Totodată vor fi desființate două locuri de parcare de pe strada Ady Endre, din apropierea intersecției cu strada Malului, pentru a permite accesul înspre și dinspre organizarea de șantier a utilajelor de mare tonaj.  

Lotus Center SRL a câştigat licitaţia pentru fostul Budi Bar, la fel cum a făcut-o şi la locaţia de lângă Podul Dacia, tot pe malul Crişului (fosta priză de apă). Lotus va concesiona 260 mp de teren – proprietatea publică a municipiului Oradea în vederea realizării unei unități de alimentație publică.

Ne găsiți și pe Google News