Lotul Suplacu de Barcău – Chiribiș din Autostrada Transilvania – A3 are un nou constructor
Stiri Bihor

Lotul Suplacu de Barcău – Chiribiș din Autostrada Transilvania – A3 are un nou constructor

Oferta Construcții Erbașu a fost desemnată câștigătoare la licitația pentru proiectarea și construirea lotului Suplacu de Barcău – Chiribiș din Autostrada Transilvania (A3), scrie economica.net.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar fi finalizat evaluarea ofertelor pentru lotul de 26 de kilometri din Autostrada Transilvania. După expirarea perioadei de depunere și soluționare a eventualelor contestații, va putea semna contractul cu ofertantul câștigător.

Pe 15 martie 2021 a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550)”.

Până la termenul limită au fost depuse patru oferte:

  • 1. ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU (LIDER DE ASOCIERE) – VAHOSTAV – SK A.S.
  • 2. ASOCIEREA DRUM ASFALT S.R.L. (LIDER DE ASOCIERE) – TRAMECO S.A. – OPR ASFALT S.R.L. – OBRAS PUBLICAS Y RAGADIOS S.A. – CITADINA 98 S.A. – LEMACONS S.R.L.
  • 3. ASOCIEREA RIZZANI DE ECCHER SPA ITALY – ARTERA BLUE S.R.L.
  • 4. ERG İNŞAAT TICARET VE SANAYI A.Ş

Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru 26,35 km de autostradă. Contractul prevede, printre altele, construirea a 3 viaducte, 8 pasaje și 8 poduri, inclusiv un pod de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.650 m – Pod peste lac de acumulare la km 6+655.60.

Ne găsiți și pe Google News