Lord of the Dance revine la Oradea pe 23 mai 2024 la Oradea Arena
Evenimente

Lord of the Dance revine la Oradea pe 23 mai 2024 la Oradea Arena

LORD OF THE DANCE by Michael Flatley revine la Oradea, pentru prima oara pe scena Arenei Oradea, joi 23 mai 2024 cu spectacolul aniversar „Lifetime of standing ovations.”

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

După mai mult de 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar, „Lifetime of standing ovations”, imbină tradiția dar și tendințele contemporane în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance, după 5 ani, înapoi la Oradea. Simt că acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastră de peste 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a spus Michael Flatley și a mai adăugat: „Mulțumesc din suflet Visit Oradea și Primăriei Oradea pentru suportul logistic și pentru viziunea de a aduce in fața orădenilor asemenea evenimente de anvergura internațională.”

Biletele pentru spectacolul din 23 mai 2024 de la ARENA ORADEA pot fi achiziționate din rețeaua ia Bilete Lord of the Dance – 23 mai ’24 – Arena Oradea – iaBilet.ro și încep de la 99 lei și până la 499 lei cele din Categoria VIP, în funcție de categoria de loc. La prețurile biletelor se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor.

Ne găsiți și pe Google News