“Lord of the Dance – Dangerous Games” vine la Oradea pe 25 iunie
Evenimente

“Lord of the Dance – Dangerous Games” vine la Oradea pe 25 iunie

Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, “Lord of the Dance”, ajunge pentru prima oară în Oradea! Surprinde-i pe cei dragi cu o experienta unica, plina de emotie si surprize!

◆ Biletele sunt disponibile pe platforma:
http://bit.ly/LOTDOradea

Dangerous Games – o producție impresionantă, cu 40 dintre cei mai remarcabili dansatori din lume, sub coregrafia și regia lui Michael Flatley, vor crea momente memorabile prin muzică, dans și poveste!

După mai mult de 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste 2 decenii al inegalabilului dansator, cunoscut si apreciat in intreaga lume. Aceasta se remarca prin precizie, talent si excelenta pentru a incanta publicul in adevaratul sens al cuvantului.

Un spectacol inedit vă așteaptă, pe 25 iunie, la Arena Antonio Alexe!

Veniți, alături de cei dragi, la cel mai apreciat spectacol de dans, care a făcut înconjurul lumii și care acum ajunge în unul din cele mai frumoase orașe ale României, Oradea.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, librăriile Cărturești și Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Nu rata un show de excepție, cu proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și, bineînțeles, cea mai mare și talentată echipă de dansatori irlandezi.

Foto credit: Tristram Kenton