Locuri de munca in Portugalia, la cules de zmeura
Informatii utile

Locuri de munca in Portugalia, la cules de zmeura

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, având avantaj persoanele cu experienţă în agricultură şi cele care cunosc una dintre limbile engleză, spaniolă sau portugheză.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni cu data estimată de începere la sfârşitul lunii februarie – începutul lunii martie 2018. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu 5 zile lucrătoare şi 2 zile libere prin rotaţie. Salariul este cuprins între 603  şi 1053 euro/brut/lună. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 2 euro/zi.

Persoanele cu domiciliul in judeţul Bihor interesate de aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES, Simona Burdean, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor din Oradea, str. Transilvaniei nr. 2, parter, tel. 0259433346.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date pentru munca în străinătate trebuie să conţină următoarele documente: copia actului de identitate, adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru muncă” şi CV EUROPASS în limba română. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News