Liniile de autobuz 10,14 si 30 vor fi modificate, datorita lucrarilor edilitare din Oradea. Vezi noile trasee
OTL

Liniile de autobuz 10,14 si 30 vor fi modificate, datorita lucrarilor edilitare din Oradea. Vezi noile trasee

OTL informeaza călătorii despre modificările care se vor opera la traseele liniilor de autobuz 10, 14 si 30 în perioada următoare. Modificarile sunt impuse  de lucrarile ce vor avea loc la Coridorul Verde de pe strada Barcaului si lucrarile de la podul peste Petea din zona Universitatii Oradea.

Având în vedere finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Barcăului, începând de vineri, 27 Iulie 2018, autobuzele linei 10 vor circula pe traseul normal. Pe sensul de mers spre Velenţa autobuzele se vor deplasa pe str. Barcăului situată la giraţia nouă.

10 Schita traseu Linia 10

 Din cauza închiderii circulaţiei rutiere între str. Calea Armatei Române şi str. Universităţii, pentru lucrări de construire a podului peste pârâul Peţa , vor fi modificate traseele liniilor de autobuz 14 şi 30 astfel:       

LINIA 14

De luni 30.07.2018 până în 17.08.2018, dată la care este prevazută finalizarea lucrărilor de amenajare a trecerii de pietoni denivelată pe str. Parcul 1 Decembrie, autobuzele liniei 14 vor circula pe traseul: (pe sensul de mers spre str. Podului-Uzinelor) Calea Armatei Române (statie cap linie pe str. Făgăraşului)-Sucevei-B-dul Decebal-Simion Bărnuţiu-Sulyok István-T. Vladimirescu- Cazaban-Densuşianu-Podului-Uzinelor, iar pe sensul de mers spre Universitate: Uzinelor-Podului-Densuşianu-Cazaban-T. Vladimirescu-P-ţa Unirii-Avram Iancu-Sucevei-Calea Matei Basarab-Calea Armatei Române (staţie cap linie pe str. Făgăraşului)

 Se înfiinţează staţia nouă, cap linie, Făgăraşului, iar autobuzele liniei 14 vor opri şi în staţia Colegiul Economic (a liniilor 12 si 23) la deplasarea spre Universitate. Spre Ioşia, autobuzele vor opri în staţiile Andrei Şaguna şi Sulyok István. Nu vor fi operationale staţiile Cimitirul Rulikowski, Universitate, Biserica cu Lună, Parc şi Turnul Primăriei.

14 Schita traseu Linia 14 Fagarasului dus pe Decebal din 30 iul 2018
            LINIA 30

De luni 30.07.2018 până în 30.10.2018, dată la care este prevăzută finalizarea lucrărilor de construire a Podului Peţa, traseul liniei 30 de autobuz va fi modificat, numai până la staţia Oficiul de Cadastru, astfel: Ogorului (Leroy Merlin)-Universităţii-Islazului-Traian Blajovici-Făgăraşului-Calea Armatei Române, iar în continuare traseul rămâne nemodificat.

 Schita traseu Linia 30 Leroy Merlin pe Islazului
            Pe traseul liniei 30, nu va fi operaţională staţia Universitate.