LIDL ar putea deschide anul acesta un supermarket in Beius.
Stiri Bihor

LIDL ar putea deschide anul acesta un supermarket in Beius.

Consilierul local, Emil Popa, a anuntat ca luni, 17 iulie 2023, in urma Hotararii Consiliului Local Beiuș se intră în linie dreaptă cu construirea magazinului LIDL, care va incepe in aceasta vara.

În urma hotărârii Consiliului Local Beiuș de luni, 17 iulie 2023, se intră în linie dreaptă cu construirea magazinului LIDL de la Beiuș despre care se tot vorbește de multă vreme. Acesta va fi amplasat la ieșirea înspre Oradea, înainte de Petrom, la intersecția străzii Horea cu Lucian Blaga pe un teren ce se va achiziționa de la S.C. Pantano SRL și se dorește ca lucrările de construcție să demareze în această vară, iar deschiderea magazinului să se facă de Crăciun anul acesta„, a anuntat Emil Popa.

De altfel, Primaria Beius si-a anuntat intentia de elaborare a PUZ-ului pentru supermarketul LIDL si locuri de parcare, inca de la finalul anului 2021, cand publicul a si fost invitat sa consulte documentația și să transmită comentarii, observații și propuneri.

Supermarketul va fi amplasat la iesire din Beius, spre Oradea, inainte de Petrom, la intersecția străzii Horea cu Lucian Blaga, iar deschiderea lui ar urma sa aiba loc anul acesta de Craciun.

Ultimul Supermarket LIDL, in judetul Bihor, a fost inaugurat la finalul anului trecut in Oradea, pe Str Ceyrat. Unitatea Lidl din Oradea are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.330 m² și peste 125 de locuri de parcare. De asemenea au fost create cca 45 de noi locuri de munca

Pana in prezent, in judetul Bihor, LIDL are deschise 7 magazine in Oradea, unul in Salonta si unul in Chiribis, astfel ca cel din Beius ar putea deveni al 10-lea magazin LIDL din judet.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Ne găsiți și pe Google News