Leadershipul feminin vine la Oradea The Woman after 5pm!
Evenimente

Leadershipul feminin vine la Oradea The Woman after 5pm!

The Woman after 5pm! Oradea APeste 100 de femei lideri se intalnesc in 28 septembrie la Oradea, in cadrul celui mai nou eveniment dedicat leadershipului feminin: The Woman after 5pm!, locul in care poti sa iti gasesti motivatia si resursele de care ai nevoie pentru business-ul tau.

Evenimentul conex Conferintei de Leadership Feminin The Woman

The Woman after 5pm! este imboldul si oportunitatea care sustine si formeaza comunitati puternice de femei care sa duca mediul de business la nivelul urmator.

The Woman contureaza profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor si a continutului prezentat. Business-ul, ca stil de viata desprins din convingerea ca se poate si ca actiunile deliberate conduc la succes este tematica pe care Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F o abordeaza in cadrul evenimentului.

interlink.ro

Antreprenoriatul intuitiv este ceea ce Monica Birladeanu, fondatoarea Mooncast Jewlery,  declara ca fiind atitudinea potrivita si reteta care iti aduce notorietate in orice industrie te-ai orienta.

Despre cum iti poti atinge potentialul maxim prin dedicare, ambitie, curaj si munca ne va vorbi Sorina Bradea, Managing Partner Thomas International. Antreprenor, trainer si consultant de peste 22 de ani, Sorina activeaza in prezent in cadrul propriei companii de consultanta in HR – Romarketing. Mai mult decat atat, in 1998 a adus in Romania una dintre cele mai cunoscute si utilizate platforme de evaluare, la nivel mondial: Thomas International.

Evenimentul are scop multiplu: de la inspiratie, educare, motivare, socializare si impartasirea experientelor de business si nu numai. In 28 septembrie, alaturi de speakerii invitati la The Woman after 5pm! abordam toate tematicile expuse mai sus si consolidam comunitatea The Woman sub sloganul ”Educatia, puterea de a schimba lumea!”

Femei antreprenor de succes

Fiecare dintre noi are nevoie de un model si povesti care sa te inspire la momentul potrivit. De mai bine de 6 ani The Woman a adus aceste modele in fata a peste 3000 de femei. Cu nume sonore in lumea de business si nu numai, cele mai de succes figuri feminine si-au impartasit experienta si povestea pe scena leadershipului din Romania.

Armonia Venue – locatia perfecta pentru o dupa-amiaza de leadership

Este promisiunea The Woman pentru femeile care fac parte din comunitate, ca la fiecare editie sa aducem un plus de valoare evenimentului si mai ales continutului prezentat. Am ales Armonia Venue pentru primul eveniment The Woman after 5pm! din motive care tin de atmosfera eleganta si exclusivitate, fiind cea mai noua locatie din Oradea care da start-ul evenimentelor de business in 28 septembrie, incepand cu ora 17:00 cu femeile din comunitatea The Woman.

Detalii eveniment

The Woman after 5pm! are loc in data de 28 septembrie, la Armonia Venue, cea mai noua locatie de evenimente din Oradea. Inscrierile continua pe site-ul oficial al evenimentului fara costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2  

Companiile care au inteles importanta educatiei si se implica in comunitate sunt:

  • Parteneri: Armonia Venue, Beauty’s Code
  • Parteneri Media: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in Romania, Crisana, Bihor Online, InfoOradea, Jurnal Bihorean, Bihari, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile si Nopti Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy.

Ne găsești și pe Google News