Lantul City Grill va deschide un restaurant in Oradea, intr-o cladire istorica
Stiri Oradea

Lantul City Grill va deschide un restaurant in Oradea, intr-o cladire istorica

Lantul de restaurante City Grill, ar urma sa deschida o locatie in Oradea, intr-o cladire istorica, avand in vedere procesul de extindere al acestora, in afara Bucurestiului.

Lanțul City Grill se va extinde în următorii ani în mai multe orașe importante din țară, după mulți ani de operare exclusiv pe piața din București. Proprietarul Dragoș Petrescu caută clădiri potrivite pentru restaurante City Grill sau Hanul Berarilor în Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Constanța, Sibiu, sustin proprietarii companiei, citati de Profit.ro.

În acest moment, reprezentanții City Grill caută oportunități de extindere în țară, în orașele mari, spune pentru Profit.ro Daniel Mischie, CEO Grup City Grill. Vor ieși în afara Bucureștiului brandurile City Grill și Hanul Berarilor, iar în acest an va fi inaugurat cel puțin un restaurant în unul din orașele vizate.

Cel mai aproape de o deschidere este Oradea, unde sunt deja negocieri cu proprietarii unei clădiri istorice pentru un Han al Berarilor.

Oradea este favorita pentru deschiderea unui local „City Grill”, deoarece, asa cum sustin reprezentantii companiei, acestia sunt interesati sa deschida restaurante in cladiri istorice, pe care, ulterior, sa le transforme in in atractii pentru un turism culinar.

Chiar dacă investițiile pentru un restaurant românesc într-o clădire monument istoric sunt și cu 100% mai mari față de o clădire normală, credem că această combinație – mâncare românească și clădire cu valoare istorică – reprezintă o rețetă pentru succes”, a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Grupul administrează 19 restaurante și cafenele în acest moment, deschise sub brandurile Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Cafe.

Foto: degustam.ro

Ne găsiți și pe Google News