La nici 2 zile de la accidentul mortal de pe DN 1, in aceeasi zona, un tanar de 21 de ani a fost surprins de radar cu 142 km/h si depasind pe linie continua
Stiri Oradea

La nici 2 zile de la accidentul mortal de pe DN 1, in aceeasi zona, un tanar de 21 de ani a fost surprins de radar cu 142 km/h si depasind pe linie continua

Joi, 2 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Citeste si: Accident mortal intre Sacadat si Osorhei. VIDEO cu momentul impactului fatal pentru sofer

Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 38.360 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea au fost constatate 11 tamponări.

38 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 24 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 13 sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără dispozitivul de tip „mâini libere” , au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 39 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, joi, 2 mai a.c., la ora 12.40, pe D.N. 1, în afara localității Săcădat a fost depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din localitatea Tileagd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.