La a patra editie „Oradea doneaza o paine”, 360 de paini au fost donate catre 3 camine de batrani si Adapostul de noapte Oradea
Diverse

La a patra editie „Oradea doneaza o paine”, 360 de paini au fost donate catre 3 camine de batrani si Adapostul de noapte Oradea

În data de 23.04.2019. a avut loc a patra ediție a acțiunii caritabile “Oradea donează o pâine”. Și această ediție s-a înscris în nota generozității și empatiei socio-umane a celor precedente, privind persoanele cu posibilități financiare reduse.

Intervalul orar de colectare a pâinilor în oraș a fost între orele 15-17, iar punctele destinate acestei acțiuni caritabile au fost următoarele locații: Piața Nufărul, Piața Rogerius, Piața Decebal și Oradea Plazza. De la cele patru locații din oraș, după ce unii în funcție de necesități și-au luat pâinile de care au avut nevoie, au mai rămas aproximativ 360 de pâini, care au fost apoi transportate și distribuite la următoarele locații: Adăpostul de Noapte – Oradea, Căminul pentru Persoane Vârstnice Silver Pro Borș, Căminul de Bătrâni Sf. Martin – Oradea și Asociația Casa Mariei din localitatea Paleu.

În cele patru locații din oraș, persoanele cu venituri foarte mici, oamenii săraci și alte categorii sociale defavorizate și-au putut lua câte-o pâine. Am fost foarte bucuroși să constatăm că, cetățenii acestei urbe au donat cu mare drag pâini în cutiile puse la dispoziție, unele persoane donând chiar mai multe pâini. Pe chipurile celor mai mulți s-a putut vedea satisfacția sufletească de a face un bine semenilor aflați în nevoie.

Aducem la cunoștința populației că, această acțiune caritabilă se desfășoară lunar după un program bine stabilit și cu toate aprobările necesare. Tot atât este de adevărat că, și noi echipa de la „Oradea donează o pâine” nutrim aceleași sentimente de empatie și solidaritate umană față de semenii noștri, atunci când distribuim pâinile la cei care au nevoie de ele, în diverse locații din oraș și nu numai.

interlink.ro

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au dat din puținul lor și implicit au căutat cu tot dinadinsul să întindă o mână spre cei în nevoie, făcându-le o bucurie în suflet acum și de fiecare dată. Noi, echipa de la “Oradea donează o pâine”, vă mulțumim încă odată și vă așteptăm cu mare drag luna următoare la o nouă ediție.

Sărbători fericite tuturor!

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0