L-a lovit cu masina pe o trecere de pietoni din Oradea si a fugit
Stiri Oradea

L-a lovit cu masina pe o trecere de pietoni din Oradea si a fugit

Duminică, 31 octombrie a.c., la ora 09.50, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că pe strada P-ța Emanuil Gojdu din municipiul Oradea s-a produs un accident rutier în cadrul căruia a fost acroșat un pieton, iar conducătorul autoturismului implicat a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Polițiștii rutieri orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au identificat victima ca fiind o femeie de 59 de ani, din Oradea. Din cercetările efectuate s-a constatat că aceasta se  angajase în traversarea străzii Emanuil Gojdu dinspre Cetatea Oradea spre Parcul 1 Decembrie, pe marcaj pietonal, la culoarea verde a semaforului electric, moment în care a fost accidentată de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, prezentându-se ulterior, la sediul Serviciului Rutier. Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 27 de ani, din Oradea.

În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News