King do-Lions Oradea s-a intors de la Openul Bosniei, la Taekwon-do, cu premii
Sport

King do-Lions Oradea s-a intors de la Openul Bosniei, la Taekwon-do, cu premii

La sfarsitul saptamanii trecute, Federatia de Taekwon-do ITF din Bosnia Hertegovina, a gazduit Turneul de clasa A – Cupa Open de Taekwon-do ITF al Bosniei in orasul Zvornik.

La startul competitiei s-au aliniat 320 sportivi din 28 cluburi, reprezentand 12 tari (Austria, Bulgaria, Cehia, Croatia, Grecia, Italia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovenia, Ungaria si Bosnia-Hertegovina).

Tara noastra a fost reprezentata de Clubul Sportiv King Do-Lions Oradea (presedinte Andreea Ganea, antrenor principal Tulkos Romeo).

   Clubul oradean King Do-Lions cu cei doi sportivi cu care a participat la competitive , a reusit sa cucereasca un loc I la tull (exercitii de forma) gup 2-1 prin Razvan Cotut la copii si doua locuri II prin Nicolae Pascu la tull juniori 4-3 gup , respectiv la lupta -75kg.

   Duminica dimineata , Romeo Tulkos a avut o intrevedere cu secretarul general al Federatiei Internationale de Taekwon-do ITF care i-a confirmat prezenta sa, a presedintelui federatiei mondiale Mst Ri Yong Son, a trezorierului, dar si a directorului de competitii la nivel mondial Gm Kim Ung Chol (9DAN) la competitia din 10 iunie organizat la Arena Antonio Alexe din Oradea.

   “ Cel de-al doilea turneu de clasa A la care am participat, dupa cea din Serbia din luna februarie am incheiat-o cu success. Desi am participat cu doar 2 sportivi am reusit sa obtinem 3 medalii, 1 de aur si 2 de argint. Competitia a fost de 2 zile, si a fost foarte bine organizata. Am avut foarte multe discutii cu reprezentantii celorlalte federatii , astfel la cel de-al treilea turneu de clasa A , pe care o vom organiza noi in 10 iunie la Oradea, ne asteptam la prezenta cluburilor din 10 tari, iar prezenta celor mai mari oficiali de nivel mondial, fac ca aceasta competitive la Oradea sa fie una istorica, astfel am asigurat conducerea federatiei mondiale (International Taekwon-do Federation) de o organizare reusita.”

loading...