Iubire cu forta nu se poate! Doi tineri din Talpos au rapit fosta iubita a unuia dintre ei si au dus-o acasa la acesta, in Tinca
Stiri Bihor

Iubire cu forta nu se poate! Doi tineri din Talpos au rapit fosta iubita a unuia dintre ei si au dus-o acasa la acesta, in Tinca

Miercuri, 11 octombrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de doi tineri de 22, respectiv 21 de ani, ambii din localitatea Talpoș, județul Bihor, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe tânărul de 22 de ani că, marți, 10 octombrie a.c., la ora 23.00, s-ar fi deplasat cu un autoturism la locuința unei tinere de 18 ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, tânără cu care ar fi avut o relație de concubinaj, iar în urma unui conflict spontan, declanșat pe fondul refuzului tinerei de a relua relația, acesta ar fi introdus-o, cu forța, în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani și ar fi transportat-o, împotriva voinței sale, până în localitatea Talpoș, unde tânărul avea domiciliul.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca i-au depistat pe cei doi tineri, alături de tânăra de 18 ani, la scurt timp de la primirea sesizării, pe o stradă din localitatea Talpoș.

La data de 12 octombrie a.c., cei doi tineri au fost prezentați de polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor în cauză câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bănuiților.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News