Istoria cazinourilor tranzacționate public
Diverse

Istoria cazinourilor tranzacționate public

Cazinourile există de secole. Definiția tehnică a cazinourilor și facilitățile pe care acestea le oferă s-au schimbat de-a lungul anilor. Cu toate acestea, odată ce oamenii și-au dat seama că cazinourile pot fi profitabile, unitățile au fost o mare afacere.

Liderii orașului Veneția, Italia, au înființat primul cazinou în anii 1600. Aceștia i-au dat numele Il Ridotto, care înseamnă cameră privată. Patronii puteau să joace acolo în timpul sezonului de carnaval, iar cazinoul controla toate jocurile. Până în anii 1700, locația s-a închis. Guvernul a considerat că afacerea provoca sărăcie în oraș. În zilele noastre, majoritatea cazinourilor precum platinum casino online se află pe proprietățile stațiunilor, precum și pe navele de croazieră și în restaurantele de lux sau online. Acest lucru crește șansele ca patronii să viziteze cazinoul dacă există facilități de lux în apropiere.

Cazinourile și tranzacționarea publică

Industria cazinourilor este mereu în schimbare. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că există mai multe piețe neexploatate în cadrul industriei. De asemenea, schimbările tehnologice din ultimii ani au facilitat investițiile pentru mai multe persoane. De exemplu, realitatea virtuală face ca jocurile de noroc online să fie mai plăcute. Numai această caracteristică ar putea face ca unele cazinouri virtuale să fie mai profitabile.

interlink.ro

Cazinourile terestre profită, de asemenea, de tehnologie și de noile modalități de a face afaceri. Acest lucru face ca cazinourile să fie mai atractive pentru investitori. În timp ce mai multe cazinouri au fost deținute în proprietate privată pentru o perioadă de timp, tranzacționarea publică are avantajele sale. În ultimul deceniu sau cam așa ceva, tranzacționarea publică a devenit mai frecventă în industria cazinourilor. Acest lucru ajută la creșterea reputației multor cazinouri și permite facilităților să adauge facilități la proprietățile cazinourilor. Atunci când jucătorii au parte de o experiență de joc de lux, este mai probabil ca aceștia să revină în continuare.

Acțiuni profitabile din industria cazinourilor

Există mai multe companii de cazinouri care sunt destul de populare și care generează un profit semnificativ din venituri și acțiuni. Multe dintre aceste cazinouri au, de asemenea, o istorie bogată în Las Vegas. Orașul este unul dintre cele mai populare centre de jocuri de noroc din lume. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care investitorii sunt atât de dispuși să continue să pună bani în aceste unități. Iată câteva exemple:

The Boyd Group

Sam Boyd, fondatorul companiei, a ajuns în zona Las Vegas în 1941. Povestea spune că Boyd avea între 30 și 80 de dolari când a venit în oraș. S-a angajat ca dealer într-un cazinou și și-a economisit veniturile. Odată ce a avut 10.000 de dolari, a început să opereze cazinouri. Boyd a avut, de asemenea, marea idee de a începe să facă publicitate pentru cazinourile din Hawaii. El s-a gândit că oamenii care locuiesc într-o zonă de stațiune ar putea dori să călătorească. Boyd a ajuns la concluzia că și Vegas era o destinație de vacanță excelentă.

Planul său a funcționat. Este clar că Boyd a transmis spiritul său antreprenorial membrilor familiei sale. Până în ziua de azi, The Boyd Group se ocupă încă de diverse proprietăți de cazinouri din Vegas. Familia deține, de asemenea, Boyd Gaming Corp. FinViz.com afirmă că profitul pe acțiune al companiei a crescut cu 22% în ultimul an. Raportul preț/profit pentru tranzacționarea acțiunilor este de 14 în ceea ce privește raportul. Acesta este mult mai mic decât prețul/profitul întregii piețe, ceea ce face ca societatea să fie o acțiune de valoare. În 2017, prețul acțiunilor a trecut de la o acțiune de 20 de dolari la începutul anului. În octombrie, era de 28 de dolari pe acțiune. Printre proprietățile Boyd din Las Vegas se numără The Orleans, The California, The Gold Coast, The Suncoast, Sam’s Town și Main Street Station.

 Las Vegas Sands

 Sheldon Adelson este proprietarul acestei companii. Las Vegas Sands se descurcă destul de bine și are două resorturi pe Las Vegas Strip. Facilitățile sunt Palazzo și Venetian. Chiar dacă sunt proprietăți mici, acestea au fost vizitate cândva de Frank Sinatra. Acest lucru face ca locațiile să fie mai atractive pentru turiști. Las Vegas Sands plătește un dividend de 4,75%. Compania de cazinouri are, de asemenea, un raport preț/beneficiu de 24, iar tranzacțiile inițiate sunt la zero. Las Vegas Sands se află, de asemenea, pe lista de cumpărare a lui Gabelli și Stifel. În 2017, compania a depășit estimările privind câștigurile pentru al treilea trimestru. Las Vegas Sands are, de asemenea, proprietăți în Macao și Singapore. Remodelarea pentru locația din Macao a costat compania peste un miliard de dolari. La începutul anului 2017, acțiunile se tranzacționau cu 52. Până în ultimul trimestru al anului, aceasta a crescut la 62.

Wynn Resorts

Timp de ani de zile, Steve și Elaine Wynn au operat Golden Nugget din centrul orașului Las Vegas. În 1989, cuplul a construit Mirage, care a fost începutul unor noi și elaborate resorturi pe Strip. Ulterior, soții Wynn au vândut Mirage către MGM. Cuplul a divorțat, iar în 1998, Wynn a construit un complex mai mare, Bellagio. Apoi a construit Wynn Resort și a adăugat Encore, care se află alături. Wynn Resorts are un raport preț/profit de 54. În cazul în care compania continuă să depășească așteptările privind câștigurile, acțiunile Wynn Resort ar putea fi mai mari decât acțiunile similare. Compania a depășit chiar și randamentul dividendelor din rata overnight a Rezervei Federale.

Caesars Entertainment Corp

Oamenii sunt familiarizați cu această locație datorită varietății de mese de blackjack. La începutul anului 2017, Caesars Entertainment Corp. se tranzacționa la 9 și a trecut la 13 în câteva luni. Creșterea de 40 de procente într-un timp atât de scurt este impresionantă din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, compania de cazinouri ieșea recent din faliment la acel moment. Unii investitori ar putea considera acest lucru volatil. Compania de cazinouri nu are dividende și are o valoare contabilă negativă. Caesars Entertainment Corp. deține următoarele proprietăți în Las Vegas: Bally’s, Harrah’s, The Rio, Paris Las Vegas și The Flamingo. Corporația deține, de asemenea, câteva locații care nu se află în Vegas.

Concluzie

Cam așa stă treaba cu cazinourile care sunt publice. Noi sperăm că ai aflat mai multe despre acest subiect.

Ne găsești și pe Google News