Irlandezii interesati sa faca afaceri in Oradea. Ambasadorul Irlandei in vizita la Oradea
Stiri Oradea

Irlandezii interesati sa faca afaceri in Oradea. Ambasadorul Irlandei in vizita la Oradea

În data de 4 decembrie 2018, la Instituția Prefectului județului Bihor a avut loc întrevederea dintre domnul Ioan Mihaiu, Prefect al județului Bihor și Excelența Sa, domnul Derek Feely, Ambasadorul Irlandei în România. Excelența Sa a fost însoțit de domnul Liviu Buzilă, atașatul comercial al Ambasadei.

Ambasadorul Derek Feely a efectuat o vizită oficială în județul Bihor, în contextul în care relaţiile româno – irlandeze sunt foarte bune, bazate pe cooperare atât în plan bilateral, cât și la nivel european, drept dovadă la 24 iulie 2018 premierul Leo Varadkar a efectuat o vizită în România. Întâlnirea desfășurată la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor i-a reunit pe reprezentanții autorităților publice din județ, Consiliul Județean Bihor fiind reprezentat de domnul Pásztor Sándor, Președinte, iar Primăria Municipiului Oradea de domnul Dacian Palladi, City Manager.

Prefectul a prezentat județul Bihor, realizând o încadrare a acestuia în regiune din perspectiva potențialului de dezvoltare și a domeniilor care pot atrage investiții și aduce plus-valoare: turism, IT și agricultură. Printre avantajele competitive ale județului au fost enumerate parcurile industriale, expertiza în atragerea finanțărilor europene și calificarea forței de muncă în domeniul IT, precum și alte facilități de care investitorii pot beneficia.

Întâlnirea a avut scopul de a întări relațiile de colaborare dintre județul Bihor și Irlanda și a oferit o ocazie excelentă pentru îmbunătățirea comunicării și a cunoașterii reciproce în vederea inițierii unei colaborări în domeniul afacerilor.

interlink.ro

 

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0