IPJ Bihor anunta modificari in programul de verificare a cunoasterii legilor de circulatie
Stiri Oradea

IPJ Bihor anunta modificari in programul de verificare a cunoasterii legilor de circulatie

Întrucât zilele de 14 și 15 august a.c. sunt libere, vă informăm că testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație, organizat de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în săptămâna 14 – 20 august a.c., se va susține în zilele de miercuri, 16, respectiv, joi, 17 august a.c. în incinta Cetății Oradea, corpul M (intrarea de pe strada Dobrogeanu Gherea).  

Persoanele care intenționează să susțină testul se vor programa telefonic, la numărul de telefon: 0259412433 sau personal, la sediul Serviciului Rutier Bihor (strada Emanuil Gojdu nr.51 A, municipiul Oradea), ocazie cu care li se va comunica seria și ora la care să se prezinte.

Conducătorii auto se vor prezenta pentru susținerea testului cu 10 minute înainte de începere, având asupra lor cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere în original și un instrument de scris cu cerneală sau pastă de pix de culoare albastră.

Examenul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație poate fi susținut doar în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.

Serviciul Rutier Bihor nu percepe taxă pentru susținerea examenului.

Ne găsiți și pe Google News