International School of Oradea anunță startul înscrierilor pentru anul școlar 2019/2020
Diverse

International School of Oradea anunță startul înscrierilor pentru anul școlar 2019/2020

International School of Oradea, singura școala britanică, cu acreditare Cambridge, din Oradea, este locul prieteniei, al iubirii și al libertății de învățare. Este locul curajului și al exprimării.

 ISO considera ca fiecare copil este unic și ca nevoile copilului sunt cerințe importante pentru educație, sunt diferite de la un copil la altul, de aceea misiunea acestei instituții de învățământ este aceea de a oferi elevilor un curriculum academic robust, stimulant și flexibil, care se dorește a le pune la dispoziție o paletă largă de oportunități prin care să își poată explora și dezvolta abilitățile, competențele și deprinderile.

 Elevii înscriși în cadrul ISO studiază materiile prevăzute în curriculum-ul britanic, într-un mediu internațional, limba de predare fiind exclusiv limba engleza.

ISO anunță startul înscrierilor pentru anul școlar 2019/2020 și accesul la oferta educationala pentru grădinița și învățământul primar, cu tarife începând de la 1650 RON pe luna, tarife care difera în funcție de programul ales.

ISO organizează în anul școlar 2019-2020 învățământ preșcolar pentru grupele 2-5 ani și clase de învățământ primar pentru elevi cu vârste intre 5- 8 ani.

In dimineață zilei de 15 Martie 2019, ISO își va deschide porțile în cadrul ‘’Open Day Event’’, pentru a le oferi părinților ocazia sa descopere cum învață cei mici la aceasta scoală.

Pentru cei interesați de oferta educationala pentru anul școlar 2019-20, atât pentru grădinița, cat și pentru învățământul primar, aceasta poate fi accesata prin

https://isor.ro/apply-2019-2020/, iar cei care sunt interesați sa vizite grădinița și scoala, sunt rugați sa sune la numărul de telefon: 0359.178.757.

Ne găsiți și pe Google News