Intalnire Bolojan – Bolos, la Oradea, pentru pregătirea portofoliului de proiecte pentru perioada 2021-2027
Stiri Bihor

Intalnire Bolojan – Bolos, la Oradea, pentru pregătirea portofoliului de proiecte pentru perioada 2021-2027

Vineri, 16 aprilie, la sediul Consiliului Județean Bihor, a fost organizată o întâlnire de lucru între președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan și Mircea Mălan, și directorul general al Agenției de Dezvoltare Nord-Vest, Marcel Boloș.

La întâlnire au participat și membri din aparatul de specialitate al Consiliului, respectiv din Direcția Tehnică și Compartimentul Fonduri Europene.

Discuțiile s-au concentrat pe pregătirea portofoliului de proiecte care să permită atragerea de fonduri europene în perioada de programare 2021-2027. După identificarea priorităților din județul Bihor, printre domeniile cu potențial în atragerea de fonduri prin Programul Operațional Regional (POR) se numără: infrastructura rutieră, turismul, patrimoniul cultural, eficiența energetică, mobilitatea urbană, digitalizarea sau dezvoltarea de ecosisteme antreprenoriale.

,,Pentru Consiliul Județean Bihor, atragerea de fonduri europene este o prioritate, mai ales într-un context în care am prevăzut pentru anul curent un buget dublu pe sectorul de investiții, în comparație cu bugetul pe anul anterior”, a declarat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News